3x HUKVALDY

3x HUKVALDY

Anotace: Obec Hukvaldy, kde žiji, leží 30 km od Ostravy. Vše je tu pojmenováno po místním rodákovi Leoši Janáčkovi. V hradní oboře máme sochu lišky Bystroušky; traduje se, že tomu, kdo pohladí její čumák nebo ocas, se splní přání. A taky se tu vaří znamenité pivo.

UTRPENÍ HOMOSEXUÁLNÍHO PEDOFILA

Po Hukvaldech turistický oddíl
v minišortkách nestydatě chodil;
svůdné křivky pubescentních nohou
chlípné choutky vyvolati mohou.
Nechci ovšem ocitnout se v lochu
pro těch dvacet opálených hochů,
tak abych se aspoň trochu zchladil,
v oboře jsem lišce ocas hladil.


PO POBLITÉM CHODNÍČKU

V Janáčkově restauraci Pod hradem
dal jsem si 5 piv a potom pokračoval dále,
zastavil se před obecním úřadem,
zvažuje, zda zvládnu ještě aspoň jedno malé.

Navštívil jsem Janáčkovu Vyhlídku,
pamětliv, že dodržovat musím pitný režim;
vylezl jsem podoben spíš dobytku,
teď tu v lese mezi stromy na plech sťatý ležím.

Bez mobilu, bez klíčů a bolí mě hlava...
Z Janáčkovy lavičky se tak těžko vstává!


OSTRAVAKU OSTRAVSKI

Když ti začnou smog a haldy
duši příliš drásat,
přijeď, cype, na Hukvaldy
čistý vzdoušek nasát.

U Vajta pak pivo zdejší
nasávat se sluší,
nic tak sladce nekonejší
rozdrásanou duši.
Autor Neklan, 10.10.2019
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

3. není tak vlezle podbízivá a tudíž lepší

10.10.2019 12:52:03 | Karel Koryntka

Komu bych se asi tak měl vlezle pobízet? Naopak jsem si tím u nás nadělal spoustu nepřátel.

12.10.2019 08:18:29 | Neklan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí