Nad krásou co potká tebe.

Nad krásou co potká tebe.

V tobě chci tolik číst

Obracet stránku,za stránkou

prázdný není list

ty slova v kráse zůstanou.

 

Jako ta báseň

Nikdy nepsaná

zlomená tíseň

ticho bez jména.

 

Zázrak bez ostychu

možná se zboří svět

tam v dálce,tam v prachu

Bez zbytečných vět.

 

To krása je jen divný Kočí

vím že v bludu žijí

Tvé modré oči

krásu milují.

 

Zázrak hledá vteřinu

jen blesk z nebe

já v tichu zůstanu

Nad krásou potkám  tebe.

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.10.2019
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: Isla, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí