*-*A noc i den

*-*A noc i den

Anotace: ===(.o)===

~Svatojánci~

Dnes lucerničky
svatojánků
na cestu všem svítí
kdo však pozor nedává si
může skončit v síti,
to pan pavouk s pavoučicí
radost by prý měli
svoji nití omotají
všechno co jen chtějí,

pavouci,
vy mistři krajky
ozdobte si svoje díla
kapkou deště nebo rosy
v jednoduchosti je síla,
pavučiny ty zazáří
vím,démanty jsou zdobené
mezi stromy,větvičkami
raději se vyhneme.

Svatojánci sice svítí
brzy se však ztratili
do hustého vlétli křoví
tam se milý se svou milou
svatojánci objali,
zůstali tam až do rána
vzbudilo je svítání
vyhnou se i pavučinám
a domů uhání.

==========

Autor Květka Š., 20.10.2019
Přečteno 165x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Donne, Fany, vlnka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V síti jsme všichni zamotaní a bludičky nás svádí...;-)

21.10.2019 16:07:16 | Marten

:-) taky obdivuji pavoučí práci, Květko :-)! ST

21.10.2019 06:26:24 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí