Kamarádce se srdcem víl

Kamarádce se srdcem víl

Studánková vílo

sestro lesa ..

Dlaněmi hladíš dary země ..

Mláďata v bouřkách chráníš..

Silným svým srdcem

stejné , co buší ve mě

Jizvy v kůrách srdcem hladíš..

Dej mi

svou něhu do dlaní mých

Sílu všech větrů by hladila můj smích.

Dej mi své světlo , co ti krášlí duši.

Na malou chvilku , ať vím že mi sluší ..

Skřítci a víly v lůně lesa

Potřebuji vědět,že tu jste

Že mě držíte..

V tlapkách pavučiny z mušek..

Na srdcích dobro s chmýřím z pampelišek..
Autor Liduška, 20.10.2019
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Isla, Donne, Fany, vlnka, Frr, jitoush
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) milé, Liduško :-)! ST

21.10.2019 06:24:36 | Fany

Děkuju :)

21.10.2019 15:37:11 | Liduška

:-)

22.10.2019 06:24:52 | Fany

máš dobrou kamarádku, ta Tě jistě nenechá nikdy ve štychu*:-D* ST*

20.10.2019 17:56:03 | Frr

...tak nějak mě pohladila,byť je pro Tvou kamarádku vílu.....líbí....Ji./úsměv/

20.10.2019 17:31:14 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí