NAROZENINY MLADÉHO STUDENTA DENTÁLNÍ HYGIENY

NAROZENINY MLADÉHO STUDENTA DENTÁLNÍ HYGIENY

Anotace: ...

hostina
oříšky v těstě
dejte si ještě
venku se snáší
provazy deště
tak snad ještě nepudete

 

sýrový očka s mandarinkou
máma jim říká ďobáčky
máma je tak trochu kráva
krájení dortu
sláva

 

dárky
dentální kleště
co ve škole
dobrý
držíme pěstě
prej máš holku
sme slyšeli zvěstě
o nevěstě
v tomhle městě?
blbost
roky na to máš
však už si chlap
podívej na Jágra
ten už měl bab

 

teta už je tu hodinu
se pominu
potřebuje vyleštit
zubní sklovinu
táta má na teplácích skvrnu
byl chcát
trnu
chci spát

Autor Šimon Sáva, 21.10.2019
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: Now, Nata, Neegoista88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud bych se nad tím zamyslel, zřejmě zůstáváš nepochopen.
Pokud se nad tím zamyslím, jsi svěžest a um.

19.11.2019 04:49:50 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí