Zhmotnila jsem to...

Zhmotnila jsem to...

Anotace: To dusno....

Tak jsem se zas napila
Vidim jasneji
Jak je mi sebe lito
Zhmotnila jsem to dusno
Plecku za mezkem meho podvedomi
Tahnoucim bol a strach
Z toho co bych zase provedla
Kdybych si nepridala
Nemela odvahu zdvihnout ten kyc chlastu nad hlavu
Tihu strachu k te velke touze
K te touze po prozite tisni

Neumela jsem nikdy prevzit ten kus zivota
Kde ac chtic budu strizlive celit osudu
Kapitalismem ovlivnena mala zena
Budu rekapitulaci vseho
Celit vsemu znova rano
Bez studu
Proste nanovo
Autor Lexisa, 22.10.2019
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jakým způsobem byla ovlivněna kapitalismem?Zřejmě bolestivě a k pití přičichla?Je to boj.

28.10.2019 20:34:41 | Krahujec

"Plecku za mezkem meho podvedomi" je možné podat výklad tohoto verše?

22.10.2019 06:15:22 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí