Bludička

Bludička

Anotace: Taková jedna psychopatická:o)))

Zabloudila kdysi malá a hodná holčička,
brzy se jí však ztratil z očí lidský svět.
V lese si ji našla jiná krutá matička,
která vpouštěla ji do žil jed.

Stala se z ní pak bludička,
co ráda lidi doprovází s tmou.
Co se stane když tě chytí její ručička,
kam tě její oči žhnoucí zavedou?

Jak prázdná je teď tvoje dušička,
která zamířila večer sama do lesů
Na palouku krev a jedna dětská slzička,
odevzdá tě peklu, nebo nebesům...
Autor Severka, 03.03.2007
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno jo sem nějak zapomněla:o))) ty seš ty...

04.03.2007 16:13:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí