Ztracené sny

Ztracené sny

Anotace: ...

Tak si tak sedím
a koukám
na mokrou silnici
slaně mokrou
uplakanou
zlomenými srdci
sny
co rozplynuly se
v mlžný opar
a ztratily se
v dáli

a ti
co patřili jim dříve
ptají se věčně
zda-li
jednou
přiletí jim zpátky
na pomoc
slepit střípky
bolavé duše
co zaťaly se
v kaluži krve
do jejich porcelánových těl

Však proč?

Pro rudé rány
bílé růže
pro něhu hrotu
co dopomůže
vrátit barvu
bledé kůže..

Pro ty
co zklamali
sami sebe...
Autor seed.misulka, 03.03.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc se mi líbí.Je krásná...a to nejduležitější je že máš pravdu...

07.03.2007 12:50:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí