Jdu dál

Jdu dál

Anotace: Někdo ani nevymyslí co všechno já jsem prožil - snažím se z toho brát ponaučení a sílu znovu nepodléhat, je to ale těžké sakra jsem jenom člověk :-(

V pekle jsem byl a špínu sál
jen pro to že jsem se světa bál
Stal jsem se démonem na světě
kam stoupnu nikdy více nic nekvete

Přesto neztrácím v život víru
po pádech se zvedám
a stále štěstí hledám
neztrácím tvář svého profilu

Inkasované rány neoplácím
na sobě věnuji se pracím
Neubližuji těm co mě mají rádi
čárou jsem oddělil svoje mládí

Nezvracím již když zahlédnu zrcadlo
jen sebe jiné však nesoudím
přesto občas zabloudím
nepláči však nad tím jak vše dopadlo
Autor petrzal, 25.10.2019
Přečteno 154x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Donne, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že štěstí najdeš.

25.10.2019 17:53:42 | Donne

Nemám rád ty, co místo pomoci jen poradí "buď statečnej"..;-(

25.10.2019 12:54:28 | Marten

Pomoz si a pak ti pomůže každý ;-)

29.10.2019 05:57:41 | petrzal

Spíš Poradí ti každý, jak si pomct sám...;-)

29.10.2019 13:32:49 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí