Naivní duo

Naivní duo

.
Klid

Klid lesa duch klidu
už klesám Jdu k lidu
Už padám na kolena
k duchu lesa
a mezi námi stěna
Kdy stoupám Kdy klesám
pravda zdí obestřena
.
.
------
.
Horské prameny

Byl jsem u řeky
abych viděl řeku
Byl jsem v horách
abych cítil hory
a všemi póry nasál strach
Toulal se po horách

Byl jsem v lásce
abych cítil lásku
Byl jsem v touze
abych viděl touhu
a v louhu smáčel svoji zem
Ólala ..A srdce svoje v touze
.
.
Autor Now, 29.10.2019
Přečteno 190x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, zdenka, Donne, Nata, J.Karasová, Isla, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

04.11.2019 09:56:25 | Now

Čirá. Líbí se mi.

29.10.2019 17:25:23 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí