MRTVÉ KOTĚ

MRTVÉ KOTĚ

Anotace: ...

altán pro biotop

pracuje nonstop

mladý truhlář má

práce po strop

 

ve středu obyčejnosti

jako rovník

přímočarka, bruska

hoblík

 

v davu šedý jako myš

jeho dílna, jeho skrýš

 

včera přejel kotě

všiml si ho ve zpětném zrcátku

od té doby je mu divně

přemýšlí o koťátku

 

zprávy v půl osmé

letoš už po sté

jedním uchem z rádia

 

o půlnoci káva

bývalé ženě

zoufalý telefon, zpráva

 

jako stožář ráno ční

nad tím

co v noci vytvořil

 

na stole několik truhlářských dlát

je sedm ráno, nemůže spát

 

tlačí ho v botě

přejeté kotě

Autor Šimon Sáva, 31.10.2019
Přečteno 181x
Tipy 8
Poslední tipující: Roser, Kapka, Donne, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy... neotřelé téma a k tomu, ještě více jeho prostředí. Výborné ozvláštnění a publikace.

31.10.2019 12:06:19 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí