*-* A tak si pořád rýmuje

*-* A tak si pořád rýmuje

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

On o kráse kolem píše
o smutku o zlosti
o buchtách co tak voní
o lásce radosti
píše rád o krajině
co voní zelení
a slyší jak se smějí
i bílí jeleni
o čem si vrabci štěbetali
když kolem hopsali
a jak si před kocourem
někam pryč letěli
píše o holkách v minisukních
jak to těm holkám sluší
pak napíše...že klidně
by té krásné zrzce
jak čertu upsal svoji duši.

A tak si pořád rýmuje
a to ho léta baví
vůbec se mu nediví
ti všichni co ho dobře znají.
Oni ho rádi mají
někdy se mu i trošku smějí.

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 31.10.2019
Přečteno 168x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí