mlhavé ráno s navoněným mužem

mlhavé ráno s navoněným mužem

Anotace: o duševní separaci

jsem ve filmu
stále mne všichni vidí,
možná je nezajímám,
jsem jen epizodní role,
stínům na pódiu
šeptám, za co se stydím,
ale lidi na peróně
svých světů nevnímám.

žiju svůj monolog,
nevidím do diváků,
jiskří opilá kráska,
dva zfetovaní mládenci
i vajgl na chodníku,
vrstva zašlapaných žvýkaček
a ztichlí, potlučení
ospalí pitomci.

titulky nečekejte.
vlastně nečekejte vůbec nic.
kapesník, telefon,
peněženka,klíče.
do pachů nádraží
zaznívá saxofon.
mým filmem o ghettu
prošuměl náznak kýče.
Autor grygaruv atelier, 03.03.2007
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi líbí ještě víc, i když jí pořád chybí jakási neuspořádaná uspořádanost. Teším se na další;o)!

03.03.2007 23:07:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí