.com

.com

Anotace: Lyrická báseň, jen tak si tu blekotám.

Pokud, dokud tu si

existuji, v tom svém

epitafü. Schod za 

schodem každým dnem,

tu stále tápu. Tam kde prý

je start a já ho prý prohloupil.

 

Tak co tedy s tím zažertoval

suše splín, na kousky se roztříštil.

Svoje lože upravím, na spánek

se připravím. Tak co kde jsi, čekám

nějakou další tvoji verzi.

 

Nespím stále bdím a co s tím.

Jsem tu já, venku zima toliko

je namodrale zkurvená. Na semaforu

červená, jako krev v mém těle měnící

se na kus ledu. Já to svedu, bytí není

med, takto řeš nebo spi už jsou tři, čtyři, šest.

 

Scény jako ze života, který už je dávno

pryč. Odlétl si do teplých krajin, jako

i ti jiní další ptáci. Tuhle práci s díky vracím,

je tu prosím někdo snažší.

 

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 03.11.2019
Přečteno 188x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí