Holub se ke střechám vznese

Holub se ke střechám vznese

Anotace: O životě holubů

Holub se ke střechám vznese
Svými sivými křídly mávne
Lehce,jako Popelka na plese
Jak je to pro něho zábavné

Na zemi leží šedivá brka
Holub o ně přišel v souboji
po střetu se šelmou tiše vrká
takhle to dopadá po boji

Teď už na domě dovádí
naštěstí ztratil jen pár per
Vítr mu drobné tělo pohladí
než nad střechou usedne večer
Autor Petr27, 03.11.2019
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, vlnka, jenommarie, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí