*-*Taky láska

*-*Taky láska

Anotace: ~~~~~~~


~~~~~~~
Do náprstku
naliji ti voňavé thé
přidám tam špetku koření
vznikne tak nápoj
nápoj na lásku
který prý život promění.
Do klubka namotám
třeba i duhu
a pak ji pokropím vodou z kašny
šálu ti upletu nejmíň metr
a život bude šťastný.
Zapálím svíčku z včelího vosku
ten plamínek sladce voní
ze staré knihy přečtu
pár veršů
a tebe pak mlsná honí.
Prstem ti napíšu na nahá záda
co,to si sám nepřečteš
ta duhová šála se někam vypařila
dnes už ji tady nenajdeš.
Potom se zasměješ mé prsty lechtají
ty na záda si lehneš docela rád
řekneš piš jinde,nepřestávej
já nechci ještě spát.
Oči však zakryje škraboška noci
do ticha slyšet je náš dech
a teď ty,lásko
mně čmáráš po zádech.

Proto ti podám
ten malý náprstek
ještě tam kapka nápoje je
noc ta nám spánek vykouzlila
vždyť i to thé čaruje.
A tak to bylo
tak to je.

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 04.11.2019
Přečteno 187x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, vlnka, Marten, šerý, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička :-)

04.11.2019 20:59:40 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí