ORGANICKÝ ODPAD

ORGANICKÝ ODPAD

Anotace: ...

mexická hospoda

pingl má pončo

stůl u záchoda

to je vončo

 

dostal jsem tip od bývalé ženy

tak se kouknem, jaké nás čeká menu

polévka z organického odpadu

který dodaly nemocnice

tohle já jíst nebudu

znamínka, cysty, bradavice

 

celý menu je k zblití

dáme si něco k pití

jesti tu nebudou točit poličku

nechám si na místě vytrhnout stoličku

 

co točíte za pivo?

krušovice, staropramen

tak to je v prdeli

je se mnou ámen

 

přichází zubař a fixuje mě k židli

stolička je venku, basta fidli

cítím návaly horka

brečím jak malá holka

 

ta naše povaha česká

celá hospoda tleská

Autor Šimon Sáva, 05.11.2019
Přečteno 176x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepožívej příště ten toxický odpad...nedomácký jídlo...;-)) pobavils mě...

05.11.2019 13:22:56 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí