*-*Ten kovboj

*-*Ten kovboj

Anotace: ~~~ ~~~


♥ Ten její ♥
~~~

Ten milý kovboj voní senem
a taky voní prérií
na koni pádí honem,honem
v kovárně na něho čekají.

Jen on umí tak podkovy kovat
co na nohou koní zvoní
jen jeho umí oheň poslouchat
a měch do toho ohně funí.


Kovbojské kalhoty nosí
kožené boty s ostruhami
košile plátěná i ta být musí
a na krku šátek uvázaný.

Sluší mu klobouk kovbojský
říká se o něm že myslí na ženský
jenom tu jedinou však miluje
ona do kaktusů srdíčka maluje

Brzy se mezi kaktusy vzali
a hory doly si spolu slibovali,
vedle kovárny domek měli
tam se vroucně milovali
pekli tam buchty a děti kolébali.

~ ♥ ~

***

Autor Květka Š., 06.11.2019
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, vlnka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbivé opěvování filmové historie

07.11.2019 07:26:48 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí