*-*Co asi...

*-*Co asi...

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~
Chci být
tvůj šálek na kávu ranní
tvá lžička stříbrná
tvé první pousmání
chci být
jen tvoje milá,jediná.

Chci být
tvůj strojek holící
budu tě hladit po líci
chci být tvé hodinky
digitální
není to už trochu divné
přání?

I kostkou cukru chtěla bych být
tvoji ranní kávu
ti osladit,
chtít můžu cokoliv
ty o to nestojíš,
odcházím.
Snad mě na rozloučenou
aspoň políbíš.

Já už nechci nic
snad jindy
s jiným
víc

~~~~~~~~~~

*************

Autor Květka Š., 09.11.2019
Přečteno 167x
Tipy 7
Poslední tipující: Isla, Marten, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mezi mužem a ženou. Věčné chvění poetických prstů.

09.11.2019 18:09:12 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí