Na horské dráze

Na horské dráze

Anotace: Sama nevim, jaký to má smysl a co je podstatou... Prostě to tak nějak vzniklo...

Nahoru a dolů, sem a tam,
Dárek daruji těm zrádným tmám.
Dárek v podobě pravých slz mých,
Těm tmám nevěnuji nikdy svůj smích.

Tam a sem, dolů a nahoru,
Pojď, připojme se k pochodu magorů.
Magorů, kteří tmám obětovali lásku,
Stydí se za sebe, tak mají masku.

Nastala porucha, podáme,
Odpuštění narychlo žádáme.
Chybí nám láska na chvíle poslední,
Vezměme si ji od temnot zpět, než se rozední!
Autor Amiradi, 10.11.2019
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: Elis1ě, Roser, snupicek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

FSB
Moc hezké.

13.11.2019 20:56:01 | Roser

Děkuji

13.11.2019 21:29:25 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí