Nejistota

Nejistota

Anotace: Nic moc a to ještě po takové době. Ale snad to má aspoň něco do sebe. Konec konců posuďte.

Jak malý lampión,
svítí měsíc na obloze

Hvězdiček milión,
vypadá krásně,
a přece tak stroze

Kdo mi dá záruku,
že když vezmu Tebe;
za ruku,
jedna z z těch krásek,
nepohasne

Při každém doteku,
srdce Moje žasne

Za noci sychravé,
se plíží s vytím;
slovíčka bolavé,
jež šepotem křičím

Miluju ! Žiju !
Autor Totenkopf, 19.03.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí