vždy znovu ... poprvé prvně

vždy znovu ... poprvé prvně

Anotace: vždy znovu ... poprvé prvně ... na hlubinu

ty ukrytý ve slovech

já v tónech

doteky něžnými

vibracemi

 

vzklíčilo slovo

zarezonovalo

 

vždy znovu tě porodíme

poprvé

prvně

 

jen souznít

nevlastnit

vše dáno ve svobodě

 

bezčasá spirála

zažehlá světlem

co stínům dá roztát

 

nazí se usmíváme

ve stavu beztíže

bez tíže

veskrze pravdiví

 

dáno bylo nám

dozrát

 

v průhledný závoj

tiší se rozprostřeme

necháme zavlát

všemu co za námi

 

v oceán věčnosti

znovu se vnoříme

Autor zdenka, 16.11.2019
Přečteno 201x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, jitoush, Dreamy, J.Karasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....vnoříme....vynoříme.....Ji.

17.11.2019 08:22:32 | jitoush

plavba ... děkuji.z

17.11.2019 12:09:48 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí