Jed

Jed

Anotace: ...

žilama mi proudí jed
na plicích mi sedí démon
až vyslovím jeho jméno
možná bude hezčí svět

zelený jak malachit
po bradě mi stéká víno
asi mám na duši výmol
tak mi ho zkus zahladit
Autor Fojc, 17.11.2019
Přečteno 183x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Nata, Marten, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí