Moje Nebe

Moje Nebe

Anotace: Starší, spíše začátečnické dílo z jednoho velice podivného životního období (které ještě úplně neskončilo, jen se zvolna proměnilo a stále proměňuje).

Když ráno nasněží,

vítr odvane mraky,

nebesa osvěží,

svitem přechází zraky.

 

Záplava pomněnek

v objetí černé stuhy,

jiskřivý plamének,

magická síla duhy.

 

Slunce bleskající

bukovými větvemi,

sukýnka vlající

kouzelnými černěmi.

 

Mezi smrky bříza,

div bělostného jasu,

čerstvá, svěží míza,

bytost z jiného času.

 

Divoká bystřina,

smích zurčící skalami,

rošťácky nevinná,

malé Nebe na Zemi.

Autor Pétík, 18.11.2019
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Akrij8, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí