Řasenkový atašé

Řasenkový atašé

Anotace: Nic nepotěší víc.. než po ránu zříc.. řasenkového atašé

Nic nepotěší víc

než po ránu zříc

řasenkového atašé

 

hlava plna moudrosti sovy vypálené

slov přehršel

s knihami nezadáno

 

kdo málo by chtěl

 

ořechová encyklopedie cestovatelských poznání lenosti domácí

v krabici od bot zašlé vůně slávy ohňostrojů bez jisker

 

ranní to povzbuzení v dálavě detašovaných pracovišť

 

kdo viděl stejně pěl

 

~^^~

Tmavá ulička vybrané etikety poučení

Autor Rose Rosé, 19.11.2019
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí