Prozření

Prozření

Anotace: Sem vážně divnej.Po té poslední básničce mě napadla hned druhá.A to tahle.Proč?

Fouknout do obláčku dýmu z cigaret,
je vážně úžasné

Pozorovat srdce,
lásku,
bídu;
jak malostí hynu;
je nezvratné

Myšlenky zabloudí,
do pěnkavčích tónů;
však to, jak miluju,
má zvuk barytonu
Autor Totenkopf, 19.03.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí