Tanec smrti

Tanec smrti

Anotace: Smrt nikým nepohrdne

Smutné je bytí ženy
po které žádná duše netouží
On mne však vábí
Elegantním gestem
zve k tanci
a ruku ledovou podává
Je vášnivý jak noc
tančíme dokola kol
pevné rysy lící
kontrastují obleku jeho
úsměv tak líbezný
jako krajina pokrytá
běloucí peřinou
Miluje a touží
Uctívá mou duši
chce mne získat
Jdu po boku jeho krásy
do paláce z mramoru
Princi můj
Já zemřela bych pro Tebe
...
Autor honeybloody, 20.11.2019
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Náladový básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rád bych si přečetl pokračování :-)

21.11.2019 06:52:22 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí