Kosmos

Kosmos

Anotace: Based On A True Story.

Kosmos
#uroboros #Dracointerfecitseipsummaritatseipsumimpregnatseipsum

Já a ona.

Minuli jsme se v čase asi tak o Měsíc, ten zvířecí, astrologickej.
V úplňku nebo novoluní.
Minuli jsme se v prostoru a čase, přestože jsme si byli tak neskutečně a nekonečně blízko.
Je to ale jen takovej malej neškodnej časovej paradox.
Vždycky a už napořád budu litovat toho, že jsem nevyužil ten potenciál, to bohatství, které z tebe zářilo, s kterým jsi za mnou přišla, má zářící.
Ale bylo to s láskou, bylo to upřímný, bylo to se záměrem stát se Mužem.
Minuli jsme se jen o pár chvil, o pár okamžiků.
Minuli jsme se v prostoru a čase.

Had a drak.

A ty teď tiše sedíš Na Samotách U sedmi rybníků, s hlavou plnou představ o lásce, o tom, komu již brzy otevřeš své srdce, zachumlaná v teplém svetru hledíc na hladinu posetou spadaným listím a utopenými stříbrnými a chladnými hvězdami.
Chtěl jsem tam být s tebou, potichu, vedle tebe, s rukou kolem tvých ramenou nebo s rukou v tvých dlaních.
Napořád, na věky, beze strachu, rozhodnutý s tebou zestárnout.

Ona a já.

Moje milá, moje drahá, děvčátko z hlubokých hvozdů, vílo z lesních blat, i podzimní vítr v listí si šeptá: nic není ztraceno, nikdy není pozdě.
Na lásku, na štěstí, na vzájemnou blízkost a touhu dotknout se společně něčeho svatého, hlubokého a Božského uvnitř v nás.

Drak a had.

Napoprvé to nevyšlo, protože jsem nedokázal udělat první krok.
Napodruhé proto, že jsem neudělal ten druhý.
Ale napotřetí, napotřetí už spolu budeme zářit jako dvě propletené a popletené duhy a rozpustíme se společně v moři lásky.
Ponoříme se do proudu života, prostě a jen budeme.

... znovuvzkříšení ...

Já a drak

Jsi tady, někde v tom morfickym poli. Někde kolem a taky někdy.
Tak nějak ve mě, ještě a zatim, častěji ve tmě a proto hořim a zapaluju svíčky, jsem jak světlonoš, co ti svítí na cestu.
Snažim se to opustit, odpustit ti, nechat tě jít.
Zatím jsi ale jako elektrická výbojka, která probíjí a bliká modrým světlem do prostoru.
Výbojka, kterou nikdo nevyměnil.
Kterou nikdy nikdo nevymění.

Ona a had

Venku je dneska přesně to pošmourný, zatažený, děštivý, listopadový počasí, takovej ten tmavej a temnej den, přesně takovej, kterej jsem si vždycky přál prožít právě s tebou. Zachumlanej pod dekou nebo ruku v ruce navlečenej v skoro zimním oblečení.
Je to dobrej den na umírání.

A tak ...

Zůstávám v tichu,
otevřený,
trpělivý
a připravený ...

... na Tvou lásku, na novou naději ...


Jsem vděčný za tu bolest, protože jen tak vím, že jsem naživu.
Mám tě rád.


Listopad 2019
Autor Marek Lučin, 22.11.2019
Přečteno 178x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí