R.I.P.

R.I.P.

.
.
Ulice je pitoreskní fiflena
co teskní po muži
bez jména
zřejmě neznámý vojín
padl ve válce
o důstojnost hlouposti
svůj nakousaný krajíc zítra dojím
pod palcem malá obálka
kterou lidé znají

Vlastně si říkám jak
je všechno v pořádku
slastně si vzdychám když
emoce mé zdechnou
a cizí stíny plácám po zadku
obraz vlasti
hledící úkosem

Nechť verše větru neskonají
Písmena v řádku nedopsané knihy
spočítané pihy na nose
a listy v loužích

mít na památku
.
.
Autor Now, 23.11.2019
Přečteno 192x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, J.Karasová, vlnka, Nata, zdenka, Akrij8, Náladový básník, Marten, Malá mořská víla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty listy..kolik jich zemře, aby se nové zrodily.. Děkuji.

28.11.2019 05:19:29 | Now

Krásná...

25.11.2019 18:41:28 | šerý

Pro mne také, krásná spojení,pročetl jsem si.

23.11.2019 23:05:59 | Akrij8

pro mne ... nádherná poezie ... úsměv.z.

23.11.2019 22:27:00 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí