*-* Na tamtom světě

*-* Na tamtom světě

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~
Na tamtom světě
všechno jiné je
každý si tam
jen po svém nežije,
není tam nic
co dobrý spánek ruší
a nemusíš si ani
zacpávat uši.

Není tam nenávist
není tam lhaní
svou dobrou pověst
si každý chrání,
tam pomocnou ruku
ti rádi podají
tam nikdo nikoho
nikdy nezradí.

Takový je svět
snad jen v pohádce
tam i vše kyselé
chutná sladce
škoda
že něco takového
je jenom báseň
tak se do té krajiny
nikam nežeň.

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 24.11.2019
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, J.Karasová, Marten, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí