Jsou noci a nejsou noci

Jsou noci a nejsou noci

po každém slunci
musíš jít za měsícem
               není to náhoda a přece jen je
               pro naše životem ztřeštěné hlavy

v tomhle světě změn
jsou noci a nejsou noci
               životů mnoho a životů málo
               životy jsou a životy nejsou

 

 

Autor Náladový básník, 24.11.2019
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, rybka, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí