Malý princ na létající hrazdě

Malý princ na létající hrazdě

Splňuješ si hříchy
všech vychrtlých holčiček
odškrtáváš city
a vyhráváš jen sama nad sebou
znáš to

Oči ponořené do růží
oči zvadlé
oči mrtvých pávů
zdobené pláčem
a kravata zavázaná příliš blízko u krku

Ten nejsmutnější den
mezi všemi smutnými
byl nejživější sen
mezi všemi mrtvými

Dno si měla pod sebou
hladinu v nedohlednu
hladinu třpytivou
kde přežít se dá
Ti nepřinesl nikdo
nikdo
jen já
človíček malinký
který oplakává

ten nejšťastnější den
mezi všemi šťastnými
ten zavražděný sen
mezi všemi živými
Autor Trapné děťátko, 04.03.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása...

04.03.2007 18:38:00 | Sophia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí