LILIE

LILIE

Anotace: Anotace

V temnotě světa,
najednou znenadání...k velkému překvapení
rozpučel se malý květ.
Hledal světlo...
křehký a slabý jako malé dítě..

Hledal marně....
celý od prachu,
když přehnala se přes něj
vichřice moderní doby.

Tak sám, jediný
co ještě zbyl.
zůstal skryt, nepoznán
nabírá poslední dech.
Neumírej bilá lilie
prosím jsi jediné
čisté...neposkvrněné
co tu je.

Neumírej bílá lilie
jsi poslední myšlenkou na
opravdovou krásu,
posledním služebníkem pravdy
to jediné co máme.

Pak aby dále žila
za svitu luny zmenila se
bilá lilie v lilii černou.
Již nehledá zářící slunce,
živí ji tma.

Dýchá nenávistí a srdce jí bije...
ze závisti.
Její listy se rozlézají a obepínají celý svět,
proč si tak zlá černá lilie??

Nezbývá tu místa pro čest hrdost a lásku.....
není tu a chybí nám, těm
co stále ještě v srdci máme bílou lilii.
Autor Markéta G., 04.03.2007
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí