KETAMIN

KETAMIN

Anotace: ...

rusovlasí mužové

lákali červenky na lůj

stahovali z kůže králíky

srnky lízaly sůl

 

mlýnské kolo se točilo

Noter-Dame hořel vskutku krásně

banky poskytovaly úvěry

 

rusovlasí mužové

smýkali pluhem

lámali si hlavu

jak zatočit s dluhem

 

vtrhli do banky

s maketou pistole

na ketaminu

s prosíkem

poším poším

odpusťte nám ten dluh

vždyť náš život je jen

samá těžká práce

 

šampaňské k snídani

diskotéka

mozoly od seker

hypotéka

 

blbá dovolená

zlatý důl

srnky se vrtí

když lížou sůl

Autor Šimon Sáva, 28.11.2019
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj chudáčci mužíčci, takové neštěstí :-D, pobavilo ;-)

29.11.2019 10:32:23 | jenommarie

Taková rozverná jak plamínek...;-)

28.11.2019 17:03:21 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí