Jaro

Jaro

To je dnes ale hezký den,

je to skutečnost a ne sen.

Slunce svítí, azurová obloha,

proč se mračíš, pro boha!

 

To je dnes ale hezký den,

nazuji boty a jdu hned ven.

Miluji toto roční období,

celkově naše mírné podnebí.

 

Zima byla letos velmi dlouhá,

po sněhu teď jen vzpomínka pouhá.

Tráva se zelená, sněženky rostou a

budeme péct mazance s krásnou krustou.

 

Je tu zase konec měsíce,

vajíček jsem opět přesycen.

Na dveře už klepe první máj,

stromy pokvetou a z parku bude ráj.

 

Je tu zase konec měsíce,

všichni se těší velice.

Výborně, dobře či dostatečně,

musíte to brát však statečně.

Autor Paolo Bianco, 28.11.2019
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: marketkova, Amarylka, Nikkolas, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné

03.07.2023 14:25:37 | Nikkolas

Škoda, že nás čeká zima. Hezké jarní naladění. :-)

29.11.2019 11:17:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí