*-*Mrak si sem tam kýchne

*-*Mrak si sem tam kýchne

Anotace: ~~~~(*!*)~~~~

~~~~~~
Třeba dnes mělo nebe
taky těžkou rýmu
hned začalo kýchat
a zanechalo šprýmů.
Nebi slzí oči
a proto tak kape
při tak těžké rýmě
vždyť to jistě znáte.

Pak vykouklo slunce
už má toho dost
mělo na ty mraky
mělo na ně zlost.
Nebe honem ztichlo
a už nepláče
slunce mlhu míchá
peče z ní koláče.

A každý koláč
hned pylem osladí
to kytkám ani včelám
už vůbec nevadí.
Mrak si sem tam kýchne
když polechtá ho pyl
a vzteky si blýskne
zas mokrý den dnes byl.

~~~~~~~~

*******

Autor Květka Š., 29.11.2019
Přečteno 162x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska kýchá hodně. Moc hezká ;o)

29.11.2019 16:47:18 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí