Stěnná chvíle

Stěnná chvíle

v růžových stěnách bydlíš si s tichem
zatímco má ramena odvívá chvíle června

křeslo ti pod stehny naříká
a ty bys šla ráda jen podívat se

nejenže musíš si mysl držet pevnou
a stěny ti dopřávají klidu

také přepadá tě úzkost z tajemných dálek
kde leží neznámá tvář tvého básníka

 

na stěnách beze stěn houpu se na jaře
zatímco tvá ramínka na mysli tančí mi

jaro mi pod stehny naříká
a já bych šel tak rád jen podívat se!

nejenže musím si mysl čistou držet
a stěny beze stěn mi dopřávají ticha

také přepadá mě úzkost v tajemných dálkách
že zůstane tvá básnička navždycky lichá

Autor Náladový básník, 29.11.2019
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, J.Karasová, Nata
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, náladový básníku! :-)
Snad nezůstane lichá...

29.11.2019 18:16:54 | TheresiaDuranGoethe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí