KOŤÁTKO, KTERÝ RÁD TRÁPÍŠ

KOŤÁTKO, KTERÝ RÁD TRÁPÍŠ

Anotace: ...

jsem to koťátko

který tak rád trápíš

až mě utopíš

budu tě strašit

až moje tělo jako těžký kámen

bude klesat ke dnu

budu na tebe mávat packou

 

večer budu škrábat na sklo

zvedneš se z pohovky

podíváš se z okna

směrem k poli

 

strašáci v kukuřici

ve starých hadrech

sebou budou mrskat

umělé postavy

až nápadně podobné živým

budou se snažit dostat ze sevření

 

půjdou ti po krku

došla jim trpělivost

přestalo je bavit

plašit ptáky a černou zvěř

která pustoší pole žírem

 

hajzle až tě chytnou

a dovlečou tě na pole

nastoupím já

se závažím na noze

 

vyškrábu ti oči

obsadíme tvůj dům

budeme koukat z okna

na nálety supů

Autor Šimon Sáva, 04.12.2019
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi nějak zvráceně líbí.

04.12.2019 20:03:02 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí