Přání novým dnům

Přání novým dnům

Otvírám novou knihu osudu,
chci číst jen řádky napsané
láskou, co k nám přiletí
na křídlech božských andělů.

Chci zamávat všem nesnázím,
jež životem nás provází,
pravým slovem zachytit,
ten pocit svěží volnosti.

Ukrutnou touhu v sobě ukrývám,
předsudků mysl oprostit,
a s čistým štítem kráčet dál,
do dalších chyb se nepustit.

A odpuštění z vlastních úst
ať k nitru duše dovolá se...

Nechť brány minulosti
všechny staré rány a zklamání
za sebou navždy uzavřou.
Autor maden, 05.12.2019
Přečteno 218x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, Donne, Akrij8, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto nádherná báseň, promluvila mi do duše...

05.12.2019 13:59:58 | TheresiaDuranGoethe

Děkuji, jsem ráda, že se líbí :-)

06.12.2019 11:04:44 | maden

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí