*-*Ta zrzavá...

*-*Ta zrzavá...

Anotace: ------------

~~~~~~~~
V hospodě na tácek
básničku psát
a potom nevědět
kam to poslat
na kterou adresu
teď vzpomíná
báseň však žádnou 
nedojímá.

Přemýšlí které má
tácek poslat
Majce či Anetce
Libušce,Ivetce
Kamilce,Markétce
Hance nebo Bětce
ty miloval
které však adresu
si pamatoval?

Pak potkal Zdeničku
dala mu hubičku
na kávu pozvala
bábovku krájela
on s ní zůstal
a na ty ostatní
co kdysi miloval
se zrzkou Zdeničkou
zapomínal.

~~~~~~~~

--------------------

Autor Květka Š., 11.12.2019
Přečteno 159x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrzavou, zrzavou... tu má on nejradši. Zrzavou, zrzavou... tu teď má rád.

11.12.2019 21:15:39 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí