Co si mám počít

Co si mám počít

Anotace: ...

Co si mám počít, miluji
srdeční sval posiluji:

Miluji Tě čím dál více
zamilován do měsíce
Tvých rtů, když se směješ ráda
kreslím mapu Eldoráda

tajných přání, posedlostí
láskou, citů troufalostí
nemám v zubech písku málo
uhodneš, co se mi stalo?

když jsi stála přede mnou tam
neviň mě, ať neztroskotám
z toho, jak se umím vznítit
zlatý písek nelze cídit

polírovat zlaté vlasy
Tvoje dlouhé, z biomasy
k zulíbání podle všeho
- nezanedbám praničeho

řekni něco, ať to liknu
prsten na čí prst navlíknu
nevím jak, co mám si počít
němých pár vět přetlumočit..
Autor Petbab, 11.12.2019
Přečteno 205x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Holis, Donne, Amonasr, Marten, praetorian, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí