S Denisou

S Denisou

Anotace: ...

Reknem si vse tak jak to je

Ty jsi pulnocni jezdec
Ja denni svetec
V zari vseho co zname, umime
A jakoze opravdu umime
Sdilic echt soul
Vis, vim, vime
Casuj se mnou, at se neztratime
Ze tohle nemuzem

Nesejdem se v prvnim snehu
Ani v naslednem hnevu
Co prijde az poznas cim pro tebe jsem
A ze budu, jsem takova
Zocelena ze snů
Az dojis to posledni sousto
To dusno
Ze uz nam nic nedam
Poznas jak moc jsem makova

A ty urcite nesnasis mak.
Nedivim se.
Jsem zla.

Byt tak vsim cim bych ti chtela byt
Snem nekoho, co zhmotnit neumim
Jen protoze jsem sebou
Tou, ukaz si na ni
Onou

Laskavosti na jazyku, kterou zadusim ti usi
Jen protoze ja jsem ja
Srdcem lahodna
Budu tak i zitra
Nebo znova bezedna?
Prectes me vic nez se prectu ja?

Ohledni se a uvedom si
Jak moc si stasten s vedomim
Ze nejsem
Nez se ohlednes a zjistis
Ze jsem takrka prokletim
S touhle dobou
Staletim a hrozbou
Zlomenyho srdce

Bez stesti i s nim
Ted jsi a proste jsi
Se mnou i bez zbytecneho trapeni
Hoden velikosti tobe vlastni.


S Denisou. I bez ni.
Autor Lexisa, 15.12.2019
Přečteno 198x
Tipy 7
Poslední tipující: Penemue, Eru Alonnar, ZILA78, DonBirell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle bych rád slyšel, moc povedené, smekám svůj klobouk madam.

08.01.2020 16:18:03 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí