*-*Uplakaná múza

*-*Uplakaná múza

Anotace: ~~~~~~

~~~~~~
Prý múze je
najednou do pláče
tak vytáhnu vál
napeču koláče
i ona by se mnou
koláče tvořila
ráda by se jich jednou
třeba i přejedla.

Udělám s tvarohem
mákem a povidlím
múza se zeptala
tu vařečku olízat smím?
A od těch povidel
má šmouhu na nose
ale i taková
"jednomu" líbí se...♥

Ten jeden
má ji ve svém srdci
a to se nikdy nezmění
má ji ve svém snu
jak lásky mámení
pak spolu sedi u kávy
ona mu o buchtách
on zase o lásce
své múze od povidel vypráví.

A múzo co básně
...no co...
i bez nich může být krásně.

~~~~~~~~~

buchty

Autor Květka Š., 15.12.2019
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, ZILA78, Marten, Anděl, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mňam mňam;-)

16.12.2019 15:55:51 | jenommarie

...děkuji a posílám vzoreček...

17.12.2019 14:19:12 | Květka Š.

;-)

17.12.2019 15:05:38 | jenommarie

Krása Květuško....ano, někdy i bez básní je krásně:-)

15.12.2019 18:11:42 | Anděl

Děkuji a přeji krásný den... (:-)

17.12.2019 14:20:48 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí