Je to MOC

Je to MOC

Anotace: ...

Mela, mel, mel, melo,
Casuj se mnou
Proste se to semlelo
Jemne
Stalo se to rychle a jemne
Byl si tam se mnou
Pomohl si mi chapat
Jaky je to byt nestastny
V jemnym svete

Napijem se spolu
A budem doufat
Budem skakat do pisku do dalky
A cekat
Ze si nezlamem pater z toho
Jak moc
Je to MOC

Budem cihat spolu za rohem
Na strasaky co nas oba desi
A stridme se hadat
Ktery z nas je vic
A vyhrou bude jen to
Ze oba prezijem
V tomhle zhoubnym svete pravd
V tom
Ktera pravda znamena vic

Ma, tva, tva, ma,
Nase,
Tam u toho malyho glena
Kde se jednou treba vyslysime
Ruku v ruce malatne nouzovou
Tu svou ohranou
Melem si jen tu svou
Tragickou
Systematickou ublizenou
Pisen, kde bez tebe neznamenam absolutne nic

Jak moc ji oba radi poslouchame.

V bezpecnu sera techhle vzdalenych dni
Kdy jsi padouchem
A ja knihou
Co nic nezmeni
Ac rika vse
Hned a nevsedne jak bych ani nechtela
Ale oba jsme to videli
Se budem tryznit myslenkou
Opiem
A
Fatamorganou
Zvracenosti vymluv a bezohlednena
Souvislych vet
A epickych dni, kdy si uvedomis
Ze ja jsem ja
A
Ty jsi ty
A neumime nic.
Ani ja a ani my.

Byt tak v te fazi
Kdy budu dychat min nez priroda ocekava
Oslavim vsechny tvoje krasy
Ac sama bych to takhle neumela.
Autor Lexisa, 16.12.2019
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi bez spěchu pěkná. Ale z mobilu ve výrazu imobilní.

16.12.2019 14:14:48 | šerý

Ono s tim prepisovanim neceho momentalniho pak doma na pc, kdyz uz je to vlastne pryc...snad odpustis.

27.12.2019 11:59:37 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí