*-*Naše Micka

*-*Naše Micka

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~
Naše Micka dírou leze
tam se ale fakt nevleze
v té díře se zasekla
páni,ta se ulekla...
pak začala mňoukat
dokola se koukat,
kdo pomůže nevěděla
tak se asi zastyděla.
Potom ji zahlédl pes
který z domu oknem lez
a pustil se do štěkání
štěkáním kočku prohání...
~
Micka z díry se soukala
psa však vůbec neviděla
už jsem venku,zamňaučí
a radostně poskočí.
~
Až pak se spolu honili
pes zahučel do díry,
v díře zůstal asi trčet
slyšíte ho štěkat,kňučet?
Pánové a dámy
A jak to asi bylo dál
v tom se nikdo nevyznal,
kočka,kocour,fenka,pes?
Bylo to včera nebo dnes?
Kdo to ví…nepoví?
Kočka zase leze dírou
a ten pejsek oknem,ne?

A když bude pršet
normálně zmokneme….

~~~~~~~~~

***

Autor Květka Š., 17.12.2019
Přečteno 187x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé, kočka.

21.02.2024 15:22:43 | mkinka

No správně by se fakt mělo zpívat "pes leze dírou, kočka oknem; bude-li nám pršet, tak zmoknem"...;-)) už jako malé dítě jsem si říkal jak je to ironická lidovka...

17.12.2019 16:53:38 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí