Spolu

Spolu

Anotace: Pro všechny ženský :)

Když den tě bije jako zvíře,
ty sama domů táhneš nocí.
Hledáš přístav bez kuplíře,
svět je tichý, bez pomoci.

Mysl je smutná, tělo zas těžké,
pondělky ti prostě nesvědčí.
Nejsi si jistá, zda můžeš ještě
najít klid duše a teplo přístřeší.

A pak ji uvidíš, jak na tebe mává,
s úsměvem a flaškou alkoholu,
mít špatný období, to se někdy stává.
Však ví se dávno, že ženy přes něj -
táhnou spolu.
Autor Annie the wolf, 19.12.2019
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Polux Troy, m.n. - čas od času, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí