Zpět kalendářem

Zpět kalendářem

Anotace: Nevinně hra začala.. tragický konec pojala..

Nevinně hra začala

tragický konec pojala

kde pomluvy slechu nachází

láska a dobro závaží

 

usychá

 

zadušena jest

 

Viva zádušní lest

křest prvně uťatých hlav

maga jako krav

dáváš uši budeš jest

 

krev co není tvá

vpita rty barvy meruňky

 

sivé

 

tělo hnilé

 

 

¥¥¥

 

Dny otáčí zpět kalendářem

 

Autor Rose Rosé, 21.12.2019
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí