Na popud myšlenek

Na popud myšlenek

Anotace: Volný verš v galimatyášovém provedení.

Červavé zdivo, prach odkvětl ze skulin, 
sebemenší zářek promítne se.
Konějšení hrubosti, 
ctnost na pokraji váhání.
Expresivní králíkárna.
Králíčkárna.

Sálající hladina tklivosti, 
pročeš vřava.
Rozmělnění zlosti dvě tahy,
planá námaha.
Autor Listonoš, 21.12.2019
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky tak někdy divočím...

22.12.2019 16:52:11 | Anděl

No a co s tím?

21.12.2019 22:45:49 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí