klavírní epigram

klavírní epigram

Anotace: o nahotě vnitřní i vnější

bílá těla
popsaná těžkým fixem,
paralela,
později naložená v lihu.

francouzská báseň
o mrtvé králičí noře,
snad námět na pietu,
snad obraz o pokoře,
na bedra snáší zvláštní tíhu.

poslední z apoštolů-
-stříbrný varhaník
a kresby opuštěných snů
kosmetických lásek,
francouzská elegance
suchého gladiolu
a smytá líčidla,
splín usměvavých krásek.

bílá těla
popsaná těžkým fixem,
paralela
plná osudů a vrásek.
Autor grygaruv atelier, 04.03.2007
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí