Žena, pes a prostoduchost bytí

Žena, pes a prostoduchost bytí

Tak co
kde pořád vězíš
čím zase proplouváš
sestřičko znesvěcená
už nikam nechoď
když to stejně smysl nemá

V ulici Šťastných vzpomínek
se zase kdosi zabil
měl ženu
měl děti
měl pejska jenž zadávil se žalem
ač říše smutku vymizela
zvolili ho jejím králem

V koutě
kam chodívalo na samotku
zůstala jen slabá předtucha
a zloděj času
který rád nám kradl fazole
sedí v koutě s cylindrem
šeptajíc do něj
"má to vůbec cenu, ty vole"

Jen Dýchající lilie
zbyla z velkolepých skic
a všude kolem
očividně nic
Autor Trapné děťátko, 04.03.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Ač říše smutku vymizela, zvolili ho jejím králem.."

17.03.2007 17:40:00 | Lucijena

mě se zdá, že jí rozumím, ale možná je to jen zdání,

04.03.2007 20:45:00 | Melfëa

strhující!

04.03.2007 19:28:00 | grygaruv atelier

jka uz jsem rekla: vubec te basnicce nerozumim, ale hrozne se mi libi:))

04.03.2007 19:12:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí